Grafisk design - SOSIALE MEDIER - Nettside

Kan jeg hjelpe deg?

Hei jeg heter Julie og er daglig leder og partner i Nær Design. 

Etter flere år fra både byrå og interne markedsavdelinger tar jeg med meg mange erfaringer og bred kunnskap inn i mitt eget byrå, Nær Design. 

 

Mitt mål og ønske er å hjelpe deg å nå ut med ditt budskap, basert på verdiene nært, raskt og enkelt.

Grafisk design

Jeg hjelper deg med alt innen grafisk design. Logo, visuell profil, brosjyre, visittkort og annet profileringsmateriell. Både til digitale og trykte medier. 

Nær Design - Sosiale medier manager. Hjelp til sosiale medier, Instagram og Facebook. Tips til sosiale medier, Instagram og Facebook. Sosiale medier strategi.

Sosiale Medier

Jeg har lang erfaring med innholdsproduksjon og drift av sosiale medie kanaler. Både foto, film, filmredigering og publisering. 

Nettside

Jeg designer og setter opp din nye nettside og/eller nettbutikk. Jeg benytter systemene WordPress, Elementor og WooCommerce. 

Nært

I kontrast til de store byråene med mange avdelinger og mange ledd, er Nær Design lite og nært. Jeg er med deg i alt fra planlegging, produksjon, redigering og ferdigstilling. Jeg kan hjelpe deg med både grafisk design, foto, film og redigering – og alt uten at du trenger å forholde deg til noen andre enn meg.

Raskt

Jeg vet hvor hektisk hverdagen er, og spesielt for deg i en liten bedrift. Det du har behov for, det trenger du raskt – uten at det nødvendigvis krever 4 planleggingsmøter og 20 siders konsepter. For deg er det ikke viktig at gråtonen symboliserer steinen på toppen av Himalaya – du trenger et produkt raskt og kostnadseffektivt.

Enkelt

Personlig liker jeg et enkelt og rent design, med et tydelig fokus og færre elementer. Dette gir et ryddig og mer eksklusivt uttrykk. Designet tilpasses selvfølgelig etter dine ønsker og eventuell designmanual. Sammen finner vi det perfekte uttrykket for deg.

Tidligere erfaringer:

Ansvarlig for Eplehusets sosiale medier kanaler, innholdsproduksjon og publisering. Produksjon av markedsmateriell til butikk og sosiale medier. Alt fra priskort til større magasiner, samt foto og videoredigering.

 

Et par filmer jeg har laget for Eplehuset:

 

Nær Design innholdsproduksjon Eplehuset

 

Nær Design innholdsproduksjon Eplehuset

 

One To One er en grafisk leverandør med kontor i Hokksund. Som Grafisk designer hos One To One leverte jeg grafiske tjenester til deres kunder. Både til digitale og trykte medier. 

Som Markedskoordinator for Notabene var jeg ansvarlig for planlegging og gjennomføring av kjedens kampanjer og koordinering mot byrå, trykkeri, lager og butikk. Jeg var ansvarlig for deres nettsider, oppbygging og drifting av deres SoMe-kanaler, og med på oppstarten av deres kundeklubb / nyhetsbrevløsning, samt produksjon og utsendelse av disse. Jeg hadde også ansvaret for deres fordelingslister, som sørget for at hver butikk fikk fordelt korrekt mengde materiell i de riktige formatene.

Nettside

Fastpris på nettside
9 990,-
  • Nettsiden er bedriftens ansikt utad, og et profesjonelt nettsted kan være avgjørende for hvordan kunden opplever deg. Å bestille en ny nettside kan fort bli en stor investering, med uforutsigbare kostnader.

    Gjør det enkelt og trygt, og bestill en nettside til fastpris fra Nær Design.

Visuell profil

Logo, fargeprofil, fontvalg mm.
4 990,-
  • En tydelig visuell profil gjør det enklere for kunder å gjenkjenne bedriftens merkevare i en mengde av konkurrenter. Konsekvent bruk av logo, farger, typografi og grafiske elementer skaper en unik identitet som skiller seg ut og hjelper kunden å huske deg.

    Jeg tilbyr nå fastpris på visuell profil til din bedrift.

kUNDER & REFERANSER:

Kundeomtaler

"Nær design har produsert vår nettside, nettbutikk, visuelle profil, emballasje design, samt innholdsproduksjon og drift av våre sosiale medier kanaler.

Julie er rask, effektiv og kunnskapsrik. Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort, og ser frem til et videre samarbeid."
Hans Gunnar Frivoll
Kunde, CT Arita Group AS
"Vi er veldig fornøyd med reprofilering og nettside, designet og satt opp av Nær design. 

En ganske smal brief ble raskt omgjort til skisser, og en dag senere var nettsiden oppe. 
Uttrykket er veldig relevant til vår målgruppe og våre tjenester, og vi er superfornøyd med den visuelle profilen og nettsiden Julie designet til oss."
Christian Tetlie
Kunde, Festleker Buskerud

Om oss:

NÆR DESIGN AS

Organisasjonsnummer: 931 687 743

Adresse: Strandveien 39, 3050 Mjøndalen

Tlf: 988 55 966

Mail: julie@nardesign.no

Handlekurv